Áttekintés és menük

Interaktívabb, mint a mozi! Rövidebb, mint egy könyv! Izgalmasabb, mint egy vacsora! 2013-ban kezdtük meg a működésünket. Egyik alapelvünk az volt, hogy egy mozijegy (vagy éppen egy vacsora) árából hozzuk ki a legtöbbet.

Szabadulószobákkal indultunk - és mellette szabadtéri nyomozós játékokkal, ha szintén logikai feladatokra és nyomozási élményre vágytok, de nem feltétlen szeretnétek bezárkózni. Új szintre emeltük a „city quiz” programokat és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja. Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora. Célunk, hogy egy összetett, egész estés programot tudjunk nyújtani: ki tudjatok mozdulni a négy fal közül, gazdagodjatok egy fantasztikus nyomozási élménnyel, akár megismerkedjetek jófej emberekkel, és kipróbáljatok egy elegáns éttermet. De ez sem volt elég...! Fél éven belül, a visszajelzések és igények alapján, elkészítettük a Hotel Krimit! Ez egy új generációs, élő logikai játék: ötvözi a közkedvelt szabadulószobáink logikai feladatait a krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, fordulatokkal teli játékot tudunk nyújtani. A program dupla izgalmat rejt magában: kinyitni az összes zárat és megoldani a csavaros bűnügyet.

Kiinduló helyszínünk legtöbb esetben az Anonymus Bar&More (1146 Budapest, Kós Károly sétány 1.), de minden eseményünknél megtalálod feltüntetve a pontos helyszíneket.

Nyitvatartás

Hétfő 00:00–00:00
Kedd 00:00–00:00
Szerda 00:00–00:00
Csütörtök 00:00–00:00
Péntek 00:00–00:00
Szombat 00:00–00:00
Vasárnap 00:00–00:00

Értékelések

 • Szerinted:

  Ár/érték:(0)
  Hangulat:(0)
  Kiszolgálás:(0)
  Értékelem
 • Mások ezt gondolták:

  Ár/érték: (0)
  Hangulat: (0)
  Kiszolgálás: (0)