A kedvezmény csak “jelszóval” vehető igénybe! Jelszó: “S A K K - M A T T”


Az
esemény egy Jazz Esttel egybekötött egyedileg összeállított
menüsor, kedvezményes fix árakkal és választható hazai
borpárosítással. A estek folyamán Perczel-Kováts Orsolya jazz
énekesnő hangulatos előadása alatt kapnak betekintést a vendégek
Hónig Richárd által elképzelt fine bistro stílusú egyedileg
összeállított menüsoraiba, mindezt 3 különböző tematikával
fűszerezve, amelyek ötvözik a fine dining eleganciáját és
minőségét, a bisztró stílus mennyiségi és árazási
jellegével.

A tematizált menüsorok mellé párosul az adott
menüsor tételeihez illő egyedi borpárosítás is, amelyek
keretében a vendégek betekintést nyerhetnek a hazai borpincészetek
remekeibe, szintén kedvezményes fix áron. - amennyiben tudják a
jelszót!



A
kedvezmény csak “jelszóval” vehető igénybe. Menet:
Érkezéskor
hivatkozni kell a Frappé-n olvasott ajánlóra, a benne lévő
jelszót pedig ki kell mondani, azután kapják meg az erre az
alkalomra egyedileg összeállított menüsorokat.


Jelszó:
SAKK-MATT








Menüsorok:


Menüsorok
árai egységesen: 5.990
Ft -
a’la
carte ár zárójelben








Mélytengeri
gyöngyszem

Manouri
sajt, barack, kevert saláta, barack vinaigrette (2500 Ft)



Ördöghal,
sáfrányos kókusztej, lime-os rizottó, parmezán (3900 Ft)


Chess
mousse (2300 Ft)







Vidéki
izgalom



Vargányás
hasé, leveles tészta, konfitált hagymás vargánya szósz,
petrezselyem pesto (1900 Ft)


Malaccsászár,
almás karfiolpüré, mézes tárkonyos répa, konfitált paradicsom
(4900 Ft)


Madártej
sajttorta (1600Ft)







Budapest
kedvence



Zöldborsó
krémleves, julienne cukorborsó, kacsa rilette (2200 Ft)


Bárányborda,
korianderes bulgur, vörösboros mártás, ropogós shallot karikák
(6400 Ft)


Kávés
brownie (1900 Ft)


____________________________________







Borpárosítás
(minden fogáshoz egy hozzá illő, hazai borászattól származó
pohár bor) 2.290
Ft








Támogatjuk
a hazai termelőket. Kötelességünknek érezzük, hogy
népszerűsítsük a magyar termékeket. Erre az
alapanyagbeszerzésnél és a borválogatásnál is odafigyelünk. A
borpárosításban olyan elismert hazai pincészetek remekeivel
készülünk, mint például a Merfelsz,
Pócz, Béres
,
vagy éppen a Kristinus
pincészet.

A helyről